Helyi közélet

2013.07.22. 16:25

Biztonságos a csúszda a selyemréti strandon

Miskolc - Több hozzászólás is terjedt a neten, miszerint balesetveszélyes a Selyemréti Strandfürdő új csúszdája. De nem...

Miskolc - Több hozzászólás is terjedt a neten, miszerint balesetveszélyes a Selyemréti Strandfürdő új csúszdája. De nem...Az egyik közösségi oldalon több hozzászóló is arról számolt be, hogy dr. Kriza Ákos polgármester pénteken azért látogatott ki a Selyemréti Strandfürdőbe, hogy megnézze az újonnan megépített csúszdát, amely – a kommentelők szerint – balesetveszélyes. Az önkormányzatnál is érdeklődtünk, hogy igaz-e a hír.

Kérdéseinkre Koczák Szilvia szóvivő válaszolt: „A Selyemréti Strandfürdő jelenleg próbaüzem alatt áll. Ez azt jelenti, hogy a szakemberek folyamatosan ellenőrzik a létesítmények, berendezések működését, és amennyiben hibát vagy hiányosságot tapasztalnak, azt a kivitelezők azonnal kijavítják. Minden olyan berendezést, amely balesetveszélyes lehet, ilyenek a csúszdák is, különösen körültekintően vizsgálnak meg.

Polgármester Úr nem a csúszdák ellenőrzése céljából látogatott ki a strandra, hanem azért, hogy megnézze, hogyan működik a nemrég átadott létesítmény és hogy rendben mennek-e az utómunkálatok.”

A szóvivőtől azt is megtudtuk: „A Miskolci Turisztikai Kft. munkatársai megerősítették, hogy mind a csúszdákat, mind a strand medencéit biztonságosan üzemeltetik.”

Részletek a keddi Észak-Magyarországban.

ÉM-NSZR

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában