Helyi közélet

2013.07.24. 15:41

A Jobbik szerint lesz pedagógus-elbocsátás

Miskolc - A beharangozott 34 százalékos pedagógus-béremelés anyagi hátterét nem a kormány „nagyszerű” gazdaságpolitikája teremti elő, hanem az óraszámemelés és az ezzel járó pedagógus elbocsátás, véli Pakusza Zoltán, a Jobbik miskolci önkormányzati képviselője.

Miskolc - A beharangozott 34 százalékos pedagógus-béremelés anyagi hátterét nem a kormány „nagyszerű” gazdaságpolitikája teremti elő, hanem az óraszámemelés és az ezzel járó pedagógus elbocsátás, véli Pakusza Zoltán, a Jobbik miskolci önkormányzati képviselője.A politikus, az erről tartott sajtótájékoztatón elmondta, a Klik Miskolcon arra utasította az iskolaigazgatókat, hogy a szeptembertől induló új tanév beosztását már 26 órával készítsék el. A képviselő további burkolt óraszámemelésnek nevezte, hogy megszűnnek az eddigi órakedvezmények is, ami például a munkaközösség vezetőknek vagy az osztályfőnököknek járt. Pakusza Zoltán szerint mindez automatikusan maga után vonja a pedagógus munkahelyek megszűnését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában