Helyi közélet

2013.07.26. 14:52

A Gurulóval tovagurult...

Miskolc - Nincs egy hónapja, hogy lapunkban bemutattuk Somosi Jánost, a Miskolci Guruló Műhely vezetőjét. Ha nincs a cikk, a most 32 éves Zavarkó Tünde nem ismerné az érzést, milyen is önállóan közlekedni.

Miskolc - Nincs egy hónapja, hogy lapunkban bemutattuk Somosi Jánost, a Miskolci Guruló Műhely vezetőjét. Ha nincs a cikk, a most 32 éves Zavarkó Tünde nem ismerné az érzést, milyen is önállóan közlekedni. Azóta átülhetett a babakocsiból egy átalakított kerekesszékbe, amelyet maga hajt. Meglátogattuk a miskolci családot a Tizeshonvéd utcai miskolci házban, amely a legnagyobb jóindulattal sem nevezhető akadálymentesnek. Megtudtuk: szívesen elköltöznének innen egy akadálymentes belvárosi lakásba, ha találnának eladót, de régóta hiába keresnek ilyet. A hirdetéseket nem csak emiatt bújják, hanem annak reményében is, hogy Tündének megfelelő, elsősorban számítógépes távmunkát találnak. Ehhez végzettsége, kedve és tehetsége is van, e mellett pontos precíz, megbízható munkaerő lenne.

Mi mindenesetre megírtuk, s bízunk a nyilvánosság erejében.

 ÉM-SzK


Miskolc - Zavarkó Tünde édesanyja az Észak-Magyarország cikkével a kezében kereste fel a Guruló Műhely vezetőjét.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában