Helyi közélet

2013.06.20. 11:47

Benntartott kitartott Miskolcon

Miskolc - Tiltott kéjelgésből származó jövedelemből tartatta ki magát egy miskolci férfi.

Miskolc - Tiltott kéjelgésből származó jövedelemből tartatta ki magát egy miskolci férfi.A Miskolci Rendőrkapitányság kitartottság bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást B. István miskolci lakos ellen, mivel tiltott kéjelgésből származó jövedelemből kitartatta magát.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 48 éves B. István 2012 novemberétől, tiltott kéjelgést folytató élettársával, a 24 éves R. Anettel - annak tevékenységéről tudva - kitartatta magát oly módon, hogy a prostitúcióból származó jövedelmet közösen élték fel. A rendőrség a férfit 2013. június 18-án őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását.

A Miskolci Rendőrkapitányság határozottan fellép a prostitúcióval, vagy az ahhoz kötődő bűncselekményekkel szemben. Idén ez a negyedik olyan eset, hogy eljárás indult kitartottság bűntette miatt, további három személy ellen pedig kerítés bűntette miatt.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában