Helyi közélet

2013.05.02. 21:12

Szakértői telefon - Mit tudhat a patikus?

Miskolc - Tényleg nincs különbség az azonos hatóanyagú gyógyszerek között? Mi lehet az oka, hogy az egyik orvos az egyiket, a másik a másikat ajánlja?

Miskolc - Tényleg nincs különbség az azonos hatóanyagú gyógyszerek között? Mi lehet az oka, hogy az egyik orvos az egyiket, a másik a másikat ajánlja?Miért jó (vagy nem), ha a patikus megnézi: milyen gyógyszereket váltottunk ki korábban? Mit láthat a számítógépes nyilvántartásban, s mi a feltétele, hogy belenézzen? Mi az a gyógyszerészi gondozás? Mi változott áprilistól a növényi hatóanyagú gyógyszerek forgalmazásában? Lehetőséget adunk olvasóinak arra, hogy gyógyszerekről, a patikai szolgáltatásokról kérdezhessék a szakembert.

Dr. Nyíri László, a Magyar Gyógyszerészi Kamara megyei szervezetének elnöke május 8-án (szerdán) délelőtt 10-től 11 óráig hívható szerkesztőségünkben, a 46/501-261-es számon. A témába vágó kérdéseiket előtte is feltehetik email-ben: [email protected]. A tárgymezőbe írják be: „Patikás”!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában