Helyi közélet

2013.05.23. 10:49

Rablás kísérlet elkövetőjét keresi a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság

Tiszaújváros - A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság eljárást folytat csoportosan elkövetett rablás kísérletének gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen.

Tiszaújváros - A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság eljárást folytat csoportosan elkövetett rablás kísérletének gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen.

A rendelkezésre álló információk szerint 2013. február 19-én a tiszaújvárosi Ifjúsági Parkban egy fiatalkorú helyi fiút négyen körbevettek és egyikük a sértettet értékei átadására szólította fel. Ennek a fiatalember nem tett eleget, ezért őt az elkövető többször meglökte, illetve egy esetben megütötte. A sértettnek sikerült a helyszínről elmenekülnie.

A bántalmazó személyleírása:

Világos bőrű, kb. 18-20 év körüli, 185-190 cm magas, közepes testalkatú férfi. Ruházata elkövetéskor: piros kötött sapka (fekete négyzet mintázattal), fekete kabát, kék farmernadrág.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság kéri azon állampolgárok jelentkezését, akik a cselekményt látták, illetve a feltételezett elkövetőt felismerik, vagy vele és a cselekménnyel kapcsolatban információval rendelkeznek.

Bejelentésüket megtehetik személyesen a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán, vagy 49/544-290-es telefonszámon, illetve az ingyenes 112-es segélyhívón.

Segítségüket köszönjük!

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában