Helyi közélet

2013.05.06. 18:17

Dabasi dupla: Borsodi sikerek a legerősebb rendőrpárosok országos versenyén

Dabas, Miskolc - Megdolgoztak a munka ünnepén azok a rendőrök, akik elindultak azon a versenyen, ahol az ország legerősebb rendőrpárosát keresték. A borsodi indulókat a második helyen találták meg.

Dabas, Miskolc - Megdolgoztak a munka ünnepén azok a rendőrök, akik elindultak azon a versenyen, ahol az ország legerősebb rendőrpárosát keresték. A borsodi indulókat a második helyen találták meg.Dabason rendezték meg 2013. május elsején azt az országos döntőt, ahol a legerősebb rendőrpárosa címéért lehetett versengeni. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság négy erőkarral nevezett. A megkettőzött erő a második helyezésig repítette a Majoros Árpádból (Edelényi Rendőrkapitányság) és Németh Szabolcsból (Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság) álló dupla dinamitot.

A versenyszámok rendkívül változatosak voltak. A gumikerék (270 kg!) görgetés mellett a kamionhúzás, illetve a lengősúly, betonkoffer (140 kg!) cipelés is szerepelt a számok között. A verseny sajátossága volt, hogy a páros a számok közben is segíthette egymást.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában