Helyi közélet

2013.05.29. 20:27

A „levegőben” lóg a képviselet

Miskolc - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Sportszövetségek Képviseletének Miskolcon szerdán tartott közgyűlésén prof. dr. Besenyei Lajos, a testület leköszönő elnöke kijelentette: jelenleg a levegőben lógnak, hiszen nem tartoznak sehová, a képviseletet (a sportirányítást) ugyanis semmilyen hivatalhoz, vagy szervhez nem rendelték hozzá, pedig értéket képviselnek.

Miskolc - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Sportszövetségek Képviseletének Miskolcon szerdán tartott közgyűlésén prof. dr. Besenyei Lajos, a testület leköszönő elnöke kijelentette: jelenleg a levegőben lógnak, hiszen nem tartoznak sehová, a képviseletet (a sportirányítást) ugyanis semmilyen hivatalhoz, vagy szervhez nem rendelték hozzá, pedig értéket képviselnek.A nagy tekintélynek örvendő professzor azt is elmondta, hogy ha elindul egy bomlási folyamat, amelynek esetleg áldozatául esnek, akkor a harminckét szakszövetséget összefogó szervezetet aligha lehet majd újra létrehozni.

(A cikk az Észak-magyarország május 30-i számában olvasható.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában