Helyi közélet

2013.04.23. 23:19

Tamperei utat nyertek a vetélkedőn

Miskolc - A Miskolci Magyar-Finn Baráti Kör szervezésében, 11 középiskolás csapat részvételével "Ismerd meg Finnországot, ismerd meg Tamperét" elnevezéssel vetélkedőt rendeztek kedden Miskolcon, amelyet a Herman Gimnázium Tam/1 csapata nyert meg, így övék lett a fődíj, egy hétvége Tamperében.

Miskolc - A Miskolci Magyar-Finn Baráti Kör szervezésében, 11 középiskolás csapat részvételével "Ismerd meg Finnországot, ismerd meg Tamperét" elnevezéssel vetélkedőt rendeztek kedden Miskolcon, amelyet a Herman Gimnázium Tam/1 csapata nyert meg, így övék lett a fődíj, egy hétvége Tamperében.A versenyben a második helyet a Diósgyőri Gimnázium Diósgyőri srácok nevű alakulata szerezte meg, akik egy finn telefongyártó cég készülékeit vihették haza, míg a harmadik helyen a Jezsuita Gimnázium gárdája végzett, akik a magyarországi finn nagykövetség egyik fogadásán vehetnek majd részt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában