Helyi közélet

2013.04.25. 22:01

Ott lehetsz a kecskeméti repülőnapon!

Miskolc - Sebestyén László és Zsiga Marcell Fideszes országgyűlési képviselők középiskolások számára hirdet pályázatot honvédelmi témában.

Miskolc - Sebestyén László és Zsiga Marcell Fideszes országgyűlési képviselők középiskolások számára hirdet pályázatot honvédelmi témában.A beérkezett pályaműveket szakmai zsűri fogja értékelni: az 50 legjobb mű alkotóját a képviselők meghívják, és vendégül látják az idei kecskeméti repülőnapon - tájékoztattak. Sebestyén László elmondta, hogy a középiskolásoknak a honvédség, a honvédelem témaköréből kell pályamunkát készíteni.

A pályázat szlogenje egy Kölcsey Ferenc idézet, „A haza minden előtt”. Pályázni az adott témában készült fotóval, fotósorozattal, irodalmi alkotással (maximum 10 darab A4-es oldal), makettel, valamint rajzzal vagy grafikával lehet. A pályamunkákat május 15-ig kell eljuttatni a miskolci Fidesz irodába (Miskolc, Kossuth Lajos utca 16.), „A haza minden előtt” jeligével.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában