Helyi közélet

2013.04.05. 13:14

Az Ózdi Rendőrkapitányság felhívása közlekedési baleset kapcsán!

Ózd - Az Ózdi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya büntetőeljárást folytat ismeretlen tettes ellen.

Ózd - Az Ózdi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya büntetőeljárást folytat ismeretlen tettes ellen. A rendelkezésére álló adatok alapján 2013. április 2-án, 06:45 órakor egy ismeretlen forgalmi rendszámú, sötét színű – feltehetően Nissan Terrano típusú személygépkocsi sofőrje Ózdon a Mekcsey úton, a Dobó út irányából az Akácos út irányába haladt. Az előtte, vele azonos irányban haladó és balra nagy ívben a Tinódi útra bekanyarodni szándékozó Suzuki Wagon R+ típusú személygépkocsi előzése során nekiütközött, majd ezt követően a helyszínről megállás nélkül, elhajtott.

A baleset során az ismeretlen forgalmi rendszámú Nissan személygépkocsi hátsó lökhárítójának bal oldala letört, amely a helyszínen hátra maradt.

A rendőrség kéri azon személyek jelentkezését, akik a balesetet látták, vagy annak feltételezett okozójáról információval rendelkeznek.

Az üggyel kapcsolatban bejelentés tehető:

  • személyesen az Ózdi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán 
  •  telefonon a 06-48/ 570-070 hívószám 52-26-es mellékén, illetve munkaidőn kívül az ingyenesen hívható a 107-es, vagy 112-es rendőrségi segélyhívó számokon is.
  • A bejelentő, tanúk adatait a Rendőrség bizalmasan kezeli. Segítségüket köszönjük!

    - Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában