Helyi közélet

2013.03.19. 12:52

Világsátor - Aros János: „Máshová kell menniük demonstrálni”

Sárospatak - A Jobbik Magyarországért Mozgalom „Sárospatak a világsátor új helyszíne?” címmel tartott sajtótájékoztatót, a hétfői eseményről be is számoltunk.

Sárospatak - A Jobbik Magyarországért Mozgalom „Sárospatak a világsátor új helyszíne?” címmel tartott sajtótájékoztatót, a hétfői eseményről be is számoltunk.A sajtótájékoztatón Hocza Tamás, a Jobbik regionális megyei alelnöke felszólította Aros Jánost, Sárospatak polgármesterét, valljon színt, igazak-e a hírek.

A jelenleg külföldön tartózkodó Aros János e-mailben válaszolt a felvetésekre melyben egyebek között ez áll: „Soha nem találkoztam és nem is beszéltem a Jobbik éppen aktuális alelnökével, így az állítólagos felszólításáról sem tudok semmit, de ismerve a kommunikációjukat, nem csodálkozom, hogy a csökkenő népszerűségüket hasonló hazugságokkal próbálják pótolni. Pedig az elmúlt napokban jólesett volna, ha felveszik velünk a kapcsolatot, mert a rendkívüli hóhelyzetben a rászoruló pataki és bodrogközi lakosoknak még az ő segítségükre is szükségük lett volna. Azt pedig egyenesen arcátlanságnak tartom, hogy a nagy múltú tanítóképzőre hivatkozik, miközben egyetlen egyszer sem tett semmit annak érdekében, hogy ez a méltatlan helyzet ne alakuljon ki. A felvetett témában sajnos rossz hírrel kell szolgálnom az alelnök úrnak, máshová kell menniük demonstrálni, hiszen Sárospatakon, a kultúra magyar városában eddig is és ezután is minden témában kikérjük a lakosság véleményét, itt eddig is békében éltek egymással az emberek, nincs szükségünk különböző pártok politikusainak közösségünket bomlasztó lázítására. A sárospataki Jobbik tagjait ismerve kizártnak tartom, hogy céljuk lenne a városuk ellen tenni, és azt is nehezen tudom elhinni, hogy ha kérdésük van, ne hozzám fordulnának, hanem maguk helyett fizetett prókátort fogadnának, úgyhogy tisztelettel kérem alelnök urat, hagyja békén Sárospatakot és a pataki embereket. A médiában történő üzengetés helyett pedig javaslom, máskor ha kérdése van, vagy ha tényleg segíteni szeretne az itt élőknek, keressen bizalommal.”

-BG-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában