Helyi közélet

2013.03.13. 18:08

Ünnepi megyei közgyűlés Bodrogkeresztúron

Bodrogkeresztúr - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat és Bodrogkeresztúr Község Önkormányzata az 1848-49-es forradalom és szabadságharc 165. évfordulója alkalmából március 15-én, pénteken közös ünnepi közgyűlést tart Bodrogkeresztúron.

Bodrogkeresztúr - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat és Bodrogkeresztúr Község Önkormányzata az 1848-49-es forradalom és szabadságharc 165. évfordulója alkalmából március 15-én, pénteken közös ünnepi közgyűlést tart Bodrogkeresztúron.A program 14 órakor koszorúzással kezdődik a Bodrogkeresztúr-Bodrogkisfaludi 1848-49-es Honvéd emlékoszlopnál. Megemlékezést tart dr. Mengyi Roland, a Bosod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés elnöke. Ezt követően 15 órától a bodrogkeresztúri Faluházban rendezik meg az ünnepi közgyűlést. A vendégeket Májer József, Bodrogkeresztúr polgármestere és dr. Mengyi Roland köszönti. Ünnepi beszédet mond Pelczné dr. Gáll Ildikó, az Európa Parlament képviselője, a Fidesz-Magyar Polgári Szövetség alelnöke. Az ünnepi műsorban közreműködik a 8KOR Színház, valamint a bodrogkeresztúri Eötvös József Általános Iskola diákjai.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában