Helyi közélet

2013.03.14. 11:22

"Tárolóban" az avasi tárolók feltörői

Miskolc - Mintegy hatvan pincét törtek fel azok a miskolci elkövetők, akiket a rendőrség elfogott, a bíróság pedig a Miskolci Rendőrkapitányság előterjesztése alapján előzetes letartóztatásba helyezett.

Miskolc - Mintegy hatvan pincét törtek fel azok a miskolci elkövetők, akiket a rendőrség elfogott, a bíróság pedig a Miskolci Rendőrkapitányság előterjesztése alapján előzetes letartóztatásba helyezett. A Miskolci Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást M. Béla 35 éves és R. Lajos 52 éves férfiak ellen, akik az elmúlt hónapokban, az Avasi Rendőrőrs illetékességi területén, több bérház pincetároló helyiségét feltörték és onnan különféle szerszámokat, használati tárgyakat tulajdonítottak el.

A nyomozás eredményeként az Avasi Rendőrőrs járőrei 2013. március 5-én tetten érték az elkövetőket. Az előállításukat követően a gyanúsítotti kihallgatás során egyikük többek között elmondta, hogy az Avasi lakótelepen több bűncselekményt is elkövetett társával. Így az elfogásuk napjáig az elmúlt időszakban közel hatvan sértett sérelmére elkövetett tároló és pincehelység feltörését ismerték el.

A Miskolci Rendőrkapitányság a bűnügyi őrizetbe vett gyanúsítottakkal szemben előterjesztést tett előzetes letartóztatásukra, amit a bíróság elrendelt.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában