Helyi közélet

2013.03.14. 15:19

Pénteken Népek Tavasza teljesítménytúra

Miskolc - A Magyar Olimpiai Bizottság és az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával valósítja meg a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Diáksport Tanács, a Miskolc Városi Diáksport Szövetség és a Megyei Természetjáró Szövetség a Népek Tavasza teljesítménytúrát március 15-én, immár 16. alkalommal.

Miskolc - A Magyar Olimpiai Bizottság és az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával valósítja meg a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Diáksport Tanács, a Miskolc Városi Diáksport Szövetség és a Megyei Természetjáró Szövetség a Népek Tavasza teljesítménytúrát március 15-én, immár 16. alkalommal.A túrára előzetesen közel 1100 fő iskoláskorú és kísérője jelentkezett be. Az egyéni túrázók előjelentkezése is 1000 fős volt. Az iskolások számára 10 és 13 km-es távokat jelöltek ki, míg az egyéni túrázók, 10, 15, 30 és 10+30 km-en indulhatnak. A szervezők minden iskolás csoportnak biztosítják az ingyenes részvételt, valamint a kedvezményes belépést a Miskolci Vadasparkba. Minden résztvevő emlékként kitűzőt kap és falatozhat a szervezők által készített zsíroskenyérből és ihat a friss forró teából. A szervezők bíznak benne, hogy az időjárási előrejelzés nem veszi el a túrázók kedvét.

ÉM-JLI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában