Helyi közélet

2013.03.01. 15:59

Népkert: visszaszerelték a megrongált padokat, szemeteseket

Miskolc - Mint arról beszámoltunk, a hét elején brutális vandalizmus: összetört padok és szemetes edények fogadták a Népkertben sétálókat. Péntek délre viszont pótolta a Városgazda a padokat és a szemeteseket.

Miskolc - Mint arról beszámoltunk, a hét elején brutális vandalizmus: összetört padok és szemetes edények fogadták a Népkertben sétálókat. Péntek délre viszont pótolta a Városgazda a padokat és a szemeteseket.A miskolci önkormányzat feljelentést tett az ügyben, majd a Városgazda munkatársai elvitték a megrongált padokat.

Elvitték és nem "építették" vissza - ezt tapasztalta pénteken reggel 8 óra után nem sokkal munkatársunk a helyszínen - azt a legalább fél tucat fémkukát sem, amit "erősék" kitéptek a helyükről, így akkor mindössze egy darab szemetest sikerült felfedeznünk a szökőkút látókörében.

Órákkal később (talán a Borsod Online fényképes, videós tudósításának is köszönhetően) nagyot változott a helyzet, hiszen délre visszaszerelték a rendbe tett padokat és szemetesedényeket is.

6 pad, 8 kuka

- Egészen pontosan hat ülőpadot és nyolc hulladékgyűjtőt rongáltak meg a Népkertben - tudatta szerkesztőségünkkel Pásztor Imre, a Miskolc Holding Zrt. kommunikációs, és PR vezetője. - A könnyen megjavítható hulladékgyűjtőket visszahelyezte, a nem javíthatókat pótolták a Városgazda munkatársai. A Népkert területén ezen kívül a megrongált padok helyére is újak kerültek ki.

Mint arról korábban beszámoltunk Miskolc a rongálás felfedezésének napján ismeretlen tettes ellen tett feljelentést.

ÉM-JLI


Miskolc - Mint arról beszámoltunk, a hét elején összetört padok és szemetes edények fogadták a Népkertben sétálókat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában