Helyi közélet

2013.03.02. 10:32

Megpördült az autóval két fiatal – Rendőrségi hírek Borsodból

Miskolc - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. március 1-jén is több esetben történt rendőri intézkedés.

Miskolc - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. március 1-jén is több esetben történt rendőri intézkedés.Az elmúlt huszonnégy órában a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság rendőri szervei lopás szabálysértése miatt nyolc főt vettek őrizetbe. Az eljárás alá vontak közül két személlyel fa, míg hat elkövetővel szemben bolti-lopás miatt indítottak a rendőrök gyorsított szabálysértési eljárást.

Megyénk útjain az elmúlt napon két személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, anyagi kárral végződő ütközés három esetben jutott a rendőrség tudomására.

Méra irányából Encs felé közlekedett személygépkocsijával egy 19 éves abaújkéri fiatalember. Haladása során nem az út vonalvezetésének megfelelően választotta meg járműve sebességét, minek következtében a vizes felületű úttesten egy erősen jobbra ívelésű útkanyarulatból kihaladva elvesztette uralmát a gépkocsi felett és lehaladt az útról. Ezt követően a vízelvezető árkon áthaladva megpördült és az autóval a mezőgazdasági területen állt meg. A baleset során az autó vezetője és 18 éves utasa megsérültek.

A késő esti órákban Miskolcon a Nagyváthy és a Meggyesalja utca kereszteződésében közlekedett Peugeot személygépkocsijával a Gyár út irányába egy 39 éves helyi férfi. Ennek során nem biztosított elhaladási elsőbbséget az ÁLLJ Elsőbbségadás kötelező jelzőtáblával védett úton közlekedő autósnak. A két jármű összeütközött, minek következtében a Peugeot jobb első utasa, egy fiatal nő megsérült.

A balesetek körülményeit az Encsi és a Miskolci Rendőrkapitányság vizsgálja.

A Rendőrség kiemelten kezeli a rendszeres közúti ellenőrzéseket, így a közlekedők a megye útjain bárhol számíthatnak rendőri jelenlétre, sebességellenőrzésre!

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában