Helyi közélet

2013.03.20. 10:24

Lehet-e majd látni a várost az avasi kilátóból?

Miskolc - Ha jön a tavasz majd a nyár, olvasónk szerint az Avas kilátó nem lesz alkalmas eredeti, „kilátó” szerepére, mert nem lehet majd látni róla a várost, olyannyira megnőttek a mellette lévő fák. Mellékelt is tavalyi, nyári fotókat illusztrálván a megállapítását.

Miskolc - Ha jön a tavasz majd a nyár, olvasónk szerint az Avas kilátó nem lesz alkalmas eredeti, „kilátó” szerepére, mert nem lehet majd látni róla a várost, olyannyira megnőttek a mellette lévő fák. Mellékelt is tavalyi, nyári fotókat illusztrálván a megállapítását. Kérdését, miszerint tervezi-e a város ezeknek a fáknak a megmetszését, a lombkoronák ritkítását, eljuttattuk a miskolci önkormányzat szóvivőjéhez. Dobos Tímea válaszában kifejtette, hogy a polgármesteri hivatal városüzemeltetési osztálya feladatütemezésének része, hogy az Avasi kilátó körül lévő fákat gallyazzák és ritkítsák, és ezeket a munkálatokat a rügyfakadásig el is végzik.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában