Helyi közélet

2013.02.06. 17:36

Lokálpatrióták a miskolci óvodákért

Miskolc - A miskolci óvodáknak vásárolnak eszközöket az est bevételéből.

Miskolc - A miskolci óvodáknak vásárolnak eszközöket az est bevételéből.Miskolc Lokálpatrióta Egyesület jótékonysági estet rendez március 9-én a City Hotel Miskolcban. A bevétellel a miskolci óvodákat szeretnék segíteni. Montvai Zsolt elnök elmondta, hogy 2011-ben, az egyesület megalakulásakor az alapítók célul tűzték ki, hogy jótékonysági akciókkal, rendezvényekkel segítik a városban élőket, a Miskolcon működő intézményeket. „A mostani, „Miskolciak Miskolcért” nevet viselő est est teljes bevételéből, valamint a más támogatói felajánlásokból játékokat, eszközöket szeretnénk vásárolni a miskolci óvodáknak” – tette hozzá érdeklődésünkre az egyesület vezetője. Várják az óvodás korú gyerekek szüleinek jelentkezését és mindazon miskolciakét, akik szívügyüknek érzik a megyeszékhely gyermeknevelő intézményeinek sorsát.

Mint megtudtuk, az estre szóló 10 ezer forintos belépőket, illetve a támogatói jegyeket a City Hotel Miskolc recepcióján lehet megvásárolni a nap huszonnégy órájában.

Helyi összefogás szükséges

Barkóczi István, a hotel tulajdonosa örömmel ad helyet a jótékonysági estnek. Hangsúlyozta, hogy maga is lokálpatrióta lévén vállalkozóként is igyekszik sokat áldozni a város gyarapítására és erre biztatja a többi miskolci vállalkozót is. Mint mondta, azt tartja fontosnak, hogy a városban élők maguk tegyenek meg mindent az előremozdulás érdekében.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában