Helyi közélet

2013.02.12. 09:36

Ittas vezetésért vették el a sofőr jogosítványát - Rendőrségi hírek Borsodból

Miskolc - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. február 11-én is több esetben történt rendőri intézkedés.

Miskolc - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. február 11-én is több esetben történt rendőri intézkedés.

Szabálysértési őrizetek

Az elmúlt huszonnégy órában a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság rendőri szervei tulajdon elleni szabálysértés elkövetése, és ideiglenes távoltartó határozat megszegése miatt 24 főt vettek szabálysértési őrizetbe.

Ittas vezetésért vették el a sofőr jogosítványát a rendőrök

Megyénk útjain az elmúlt napon egy személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, ezen felül négy anyagi káros ütközés jutott a rendőrség tudomására.

A reggeli órákban egy autó haladt Ináncs irányából Csobád felé, amikor a jármű a havas, jeges úton megcsúszott és átsodródott a szemközti sávba. Az elsődleges adatok alapján a sofőr nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg járműve sebességét, ennek következtében nekiütközött a vele szemben szabályosan közlekedő tehergépkocsinak. A személygépkocsi vezetője könnyű sérüléseket szenvedett. Az Encsi Rendőrkapitányság vizsgálja a közlekedési baleset körülményeit.

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság járőrei közúti ellenőrzés során egy ittas sofőrtől a helyszínen bevonták a jogosítványát.

A Rendőrség kiemelten kezeli a rendszeres közúti ellenőrzéseket, így a közlekedők a megye útjain bárhol számíthatnak rendőri jelenlétre, sebességellenőrzésre!

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában