Helyi közélet

2013.02.14. 10:56

Influenza - Részleges látogatási tilalom a miskolci megyei kórházban

Miskolc, 2013. február 14., csütörtök (MTI) - A megszaporodott influenzaszerű megbetegedések miatt látogatási tilalmat rendelt el csütörtökön a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház több osztályán Csiba Gábor főigazgató-főorvos.

Miskolc, 2013. február 14., csütörtök (MTI) - A megszaporodott influenzaszerű megbetegedések miatt látogatási tilalmat rendelt el csütörtökön a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház több osztályán Csiba Gábor főigazgató-főorvos.A főigazgató az MTI-vel azt közölte: a Velkey László Gyermek-egészségügyi Központban, valamint a szülészeti, nőgyógyászati osztályon lépett életbe a látogatási tilalom.

Az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) szerdai összegzése szerint részleges látogatási tilalom van a Pest megyei Toldy Ferenc Kórházban, a mohácsi kórházban, a Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központjában, a kazincbarcikai kórházban és a Hajdú-Bihar megyei Kenézy Gyula Kórházban is. Az említett intézményeken kívül már korábban látogatási tilalmat rendeltek el a fővárosi Szent Imre Kórházban és a Bethesda Gyermekkórházban, valamint a Fejér megyei Szent György Kórházban.

- MTI - 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában