Helyi közélet

2013.02.05. 16:22

Fejcsere volt a fejlesztési ügynökségnél

Miskolc - Kormány Krisztiánt Gutyán Gergely váltotta a területfejlesztési ügynökség élén.

Miskolc - Kormány Krisztiánt Gutyán Gergely váltotta a területfejlesztési ügynökség élén.Mint tudomásunkra jutott, a Norda Észak-Magyarországi Regionális Fejlesztési Ügynökség élén vezetőváltás történt, a korábbi ügyvezető, Kormány Krisztián február 4-ével távozott az intézmény éléről. Utódja Gutyán Gergely lett. A fejcsere okairól kérdeztük a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumot, amely a tulajdonosi és egyben munkáltató jogokat gyakorolja az intézmény felett.

Új vezetői szemlélet kell

Az NFM-től kapott tájékoztatás szerint a személyi változtatás oka az újfajta vezető szemlélet szükségessége. Mint fogalmaznak: „A 2007-2013-as időszak európai uniós forrásainak, pályázatainak meghirdetése és benyújtása lassan a végéhez ér. A 2013-as év elsődleges feladata az észak-magyarországi régióban is az, hogy az elnyert források felhasználása, a fejlesztések megvalósítása minél gördülékenyebben történjen meg, így a hangsúly a beruházások kivitelezésére irányul. Ez másfajta vezetői szemléletet kíván, így az új kihívásokat rejtő feladatokat a Norda élén a továbbiakban Gutyán Gergely koordinálja.”

Mint megtudtuk, Gutyán Gergely a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Önkormányzat Pénzügyi, Gazdálkodási és Fejlesztési Osztályának vezető-helyettese volt.

ÉM-SZB

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában