Helyi közélet

2013.01.16. 13:35

Új vezető a Mikomnál és a SzocioProdukt élén

Miskolc - A Mikom új vezetője Keszte Jolán, a SzocioProdukté Orosz Gábor lett. 

Miskolc - A Mikom új vezetője Keszte Jolán, a SzocioProdukté Orosz Gábor lett. Új vezetők léptek keddtől a Miskolc Holding Zrt. két tagvállalatának élére. A Miskolci Kommunikációs Nonprofit Kft. ügyvezetője Keszte Jolán lett, aki a Miskolc Holding Zrt.-től érkezett, míg Orosz Gábor, a Mikom korábbi vezetője a SzocioProdukt Kft. ügyvezetőjeként folytatja munkáját.

Keszte Jolán korábban a Miskolc Holding Zrt. marketing és kommunikációs vezetője volt, előtte több hazai és nemzetközi cég marketing tevékenységét végezte – tájékoztatta lapunkat Pásztor Imre, a holding szóvivője. Elmondta még: Keszte Jolán munkája eredményeként több szakmai elismerésben részesült, ezek közül kiemelkedik a marketinges szakma „Oscar-díja”, a Marketing Superstars.

A pr-, marketing és kommunikációs tevékenységek így továbbra is a Mikomnál összpontosulnak. Orosz Gábor – a Mikom Nonprofi t Kft. után – a SzocioProdukt Kft. ügyvezetőjeként folytatja. A vállalat tevékenysége kibővül, főleg reklámértékesítéssel és nyomdai termékek értékesítésével foglalkozva – tájékoztatta lapunkat a holding.

További változások?

A változtatások okát a Miskolc Holding Zrt. a tagvállalatok tevékenységének szakmai átcsoportosításával indokolja, a változtatással a hatékonyabb, gazdaságosabb, szakmailag letisztultabb működés mellett a munkahelyek tartós megőrzését is célul tűzte ki.

Pásztor Imrétől esetleges további személyi változtatásokról is érdeklődtünk: kérdeztük, mi lesz a SzocioProdukt eddigi ügyvezetőjével, Halász Rózsával, és hogy várhatók-e további váltások a Mikomnál. Pásztor Imre ezekre a kérdésekre később kíván válaszolni.

ÉM-HM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában