Helyi közélet

2012.12.26. 16:14

Ünnep: nem telt baj nélkül

Miskolc  - Szénmonoxid, tűz és baleset. Nem telt eseménytelenül a karácsony.

Miskolc  - Szénmonoxid, tűz és baleset. Nem telt eseménytelenül a karácsony.Ez a karácsony sem telt el balesetek nélkül. A legsúlyosabb eset 24-én este történt, amikor egy rudolftelepi házban két személy szenvedett szénmonoxid-mérgezést. Egyikük a mérges gáztól élettét vesztette. Szintén 24-én Vizsolyban egy családi ház égett teljes terjedelmében. Az encsi tűzoltók vonultak a helyszínre, akik a tűz terjedését megfékezték. Személyi sérülés itt nem történt.

Karácsony első napján Sajólászlófalván az esti órákban egy személygépjármű a buszmegállóba csapódott. A baleset következtében az autó sofőrjét súlyos sérülésekkel szállították kórházba. A helyszínre érkező Miskolci Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság és Kazincbarcikai HTP egységei feszítő-vágó berendezés segítségével szabadították ki az autóba szorult személyt, valamint elvégezték a jármű áramtalanítását. A beavatkozás félpályás útzár mellett folyt.

- Hegyi Erika - 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában