Helyi közélet

2012.12.05. 12:16

Újabb illegális házbontókat fogtak el Ózdon

Ózd - Illegálisan bontotta ki egy elhagyatott ház ablaktokjait az a 26 éves ózdi férfi és 17 éves nő, akikkel szemben Ózdi Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.

Ózd - Illegálisan bontotta ki egy elhagyatott ház ablaktokjait az a 26 éves ózdi férfi és 17 éves nő, akikkel szemben Ózdi Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.Az Ózdi Rendőrkapitányság vezetője még októberben egyeztetett több alkalommal a helyi városi önkormányzat képviselő-testületének tagjaival a városban lakatlanul álló ingatlanok jogosulatlan bontásának megelőzése és felderítése érdekében.

A fokozott rendőri jelenlétnek köszönhetően 2012. december 2-án koradélután a Bajcsy-Zsilinszky utcában álló lakatlan ingatlannál a járőrök egy férfit és egy nőt értek tetten, amint az épület nyílászáróinak faszerkezetét bontották, jogtalan eltulajdonítási szándékkal.

A rendőrök a tetten ért személyeket előállították az Ózdi Rendőrkapitányságra és ellenük lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást indítottak. A bűncselekménynél használt eszközöket a járőrök a lefoglalták.

B-A-Z- MRFK Kommunikációs Iroda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában