Helyi közélet

2012.12.09. 13:54

Rendőrségi hírek a Szerencsi Rendőrkapitányságról

Szerencs - A Tokaji Rendőrőrs indított eljárást ismeretlen tettesek ellen, akik bementek egy tokaji ingatlan udvarára, ahol engedély nélkül kivágtak és feldaraboltak egy akácfát. Eltulajdonítani azonban már nem tudták azt, mivel a tulajdonos megzavarta őket. A rendőrjárőrök beazonosították, majd elfogták az elkövetőket, akikkel szemben lopás miatt folyik az eljárás.

Szerencs - A Tokaji Rendőrőrs indított eljárást ismeretlen tettesek ellen, akik bementek egy tokaji ingatlan udvarára, ahol engedély nélkül kivágtak és feldaraboltak egy akácfát. Eltulajdonítani azonban már nem tudták azt, mivel a tulajdonos megzavarta őket. A rendőrjárőrök beazonosították, majd elfogták az elkövetőket, akikkel szemben lopás miatt folyik az eljárás.A Szerencsi Rendőrkapitányság ügyeletére érkezett bejelentés Rátkáról, miszerint egy férfi bántalmazta szüleit. Az eset már korábban és többször is megtörtént, ezért a rendőrjárőrök a férfit előállították a Tállyai Rendőrőrsre, ahol a hatóság az elkövetővel szemben ideiglenes megelőző távoltartás elrendeléséről határozott.ű

Szerencs külterületén a rendőrjárőrök intézkedés alá vontak egy személygépkocsit és annak taktaszadai vezetőjét. Ennek során megállapították, hogy a sofőr úgy vett részt a közúti közlekedésben, hogy nem rendelkezett vezetői engedéllyel, mert eltiltás hatálya alatt áll. A férfit előállították, illetve szabálysértési őrizetbe vették a szerencsi rendőrök  A Városi Bíróság gyorsított eljárásban elzárásra ítélte az elkövetőt.

Egy Taktaharkány külterületén lévő tanyáról, a fenyőlécből készült karámokról ismeretlen elkövető nagyobb mennyiségű deszkát szedett le és tulajdonított el. A bejelentést követően a rendőrök beazonosították és előállították az elkövetőt, vele szemben lopás miatt indított a rendőrség eljárást. Az eltulajdonított deszkákat a tolvajnál tartott házkutatás során a rendőrök lefoglalták, majd átadták a tulajdonosnak.

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában