Helyi közélet

2012.12.12. 16:04

Rágalmazás miatt feljelentést tesznek a miskolci szocialisták

Miskolc - Rágalmazás miatt feljelentést tesznek a miskolci közgyűlés szocialista frakciójának tagjai dr. Nánási-Kocsis Norbert ellen - jelentette be szerdai sajtótájékoztatóján Bartha György és Bazin Géza miskolci szocialista önkormányzati képviselők. A feljelentésre a november 15-ei közgyűlési ülésen elhangzottak adnak alapot.

Miskolc - Rágalmazás miatt feljelentést tesznek a miskolci közgyűlés szocialista frakciójának tagjai dr. Nánási-Kocsis Norbert ellen - jelentette be szerdai sajtótájékoztatóján Bartha György és Bazin Géza miskolci szocialista önkormányzati képviselők. A feljelentésre a november 15-ei közgyűlési ülésen elhangzottak adnak alapot.Bartha György szerint Nánási-Kocsis Norbert azt mondta, hogy “... megépítette azokat a kereszthidakat vagy ferdehidakat, ami legkevésbé szolgálja a közlekedést, viszont a legdrágábban kivitelezhető. Ugye ez azért jó, mert minél nagyobb a kivitelezési költség a szocialista pártnál, annál több csoroghat vissza a magánzsebükbe”, ami a szocialista frakció kilenc tagja szerint alkalmas a becsületük csorbítására. Bartha György felidézte:a szocialista frakció ez év nyarán Szegedi Márton korábbi jobbikos önkormányzati képviselővel szemben is tett feljelentést, miután “politikusbűnözőknek” titulálta őket. A bíróság állásfoglalása szerint hivatalos személyek ellen hivatalos eljárás során történt a rágalamzó kijelentés, ezért a bűncselekmény közvádra üldözendő, ezért Bartha György felszólította a hatóságokat, hogy hasonló esetben tegyék meg a szükséges lépéseket, majd hozzátette: “ezt nem lehet eltűrni a közgyűlésben”, ezért a szocialisták a jövőben minden esetben feljelentéssel élnek, ha a politikai közbeszéd során alaptalan rágalmazások hangzanak el.

Megkeresésünkre Nánási-Kocsis Norbert azt mondta: a szocialisták által elmondottakra később, közleményben kíván reagálni.

ÉM-SZP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában