Helyi közélet

2012.12.15. 22:52

Összegzés és előretekintés

Ózd - Az ózdi Szépirodalmi és Művészeti Értékeket Pártolók Szépítők Egyesülete a Városi Könyvtárban tartotta a 2012-es év utolsó összejövetelét - ünnepi hangulatban - december 10-én.

Ózd - Az ózdi Szépirodalmi és Művészeti Értékeket Pártolók Szépítők Egyesülete a Városi Könyvtárban tartotta a 2012-es év utolsó összejövetelét - ünnepi hangulatban - december 10-én.Az egyesület tagjai összegezték az eltelt időszak eredményeit, eseményeit, majd az előttünk álló 2013-as esztendő terveit körvonalazták. Már január hónapban könyvbemutatót tartanak, s bemutatják az Ózdi Szép Szó irodalmi újságuk legújabb számát, amely sok új verset tartalmaz. A továbbiakban tervükben szerepel versmondó verseny szervezése is külön diákoknak és felnőtteknek.

Az összejövetel végén Fazekas Zoltánné (Erika) az egyesület elnöke, az Ózdi Szép Szó főszerkesztője megköszönte a tagok aktivitását békés, boldog karácsonyt kívánva.

-Kerékgyártó Mihály-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában