Helyi közélet

2012.12.27. 08:53

Őrizetben a miskolci pénztárcatolvaj: Rendőrségi hírek Borsodból

Miskolc - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2012. december 26-án is több esetben történt rendőri intézkedés.

Miskolc - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2012. december 26-án is több esetben történt rendőri intézkedés.

Szabálysértési őrizetek

A Miskolci Rendőrkapitányság egy fa- és egy pénztárcatolvajt vett szabálysértési őrizetbe, míg a tiszaújvárosi rendőrök egy férfival szemben alkalmaztak személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedést az ideiglenes távoltartó határozat megszegése miatt.

A miskolci pénztárcatolvaj nem sokáig élvezhette „munkája” gyümölcsét, mivel tettét követően alig egy órán belül már őrizetbe vette őt a rendőrség. A 22 éves fiatalember egy helyi szórakozóhely pultján hagyott tárcát tulajdonított el, majd abból pénzt vett ki. Az esetet azonban rögzítette biztonsági kamera, így hamar rajta vesztett tolvaj.

Az elmúlt huszonnégy órában személyi sérüléssel járó közlekedési baleset nem történt Borsod-Abaúj-Zemplén megye útjain. Hogy ez továbbra is így maradjon, a Rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a télies, fagyos, esetenként ködös idő beköszöntével a megváltozott időjárási-, látási- és útviszonyoknak megfelelően, fokozott körültekintéssel vezessék gépjárműveiket, hiszen mindenkit haza várnak!

- B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában