Helyi közélet

2012.12.10. 07:15

Ketten haltak meg Mályinál vasárnap éjszaka

Mályi - Újabb kettős tragédiával végződött az a közlekedési baleset, ami Mályiban történt vasárnap éjjel.

Mályi - Újabb kettős tragédiával végződött az a közlekedési baleset, ami Mályiban történt vasárnap éjjel. A helyszínen szerzett elsődleges információink szerint egy Mercedes haladt a kistokaji kereszteződés felől Mályi irányába, amikor a település szélén található lassítónál a német márka vezetője egy hosszú fékezés közben az árokba csúszott. Ott egy jó pár méteren keresztül folytatta útját, de csak egy beton átereszig, aminek nekiütközött.

A helyszínre vonultak a Miskolci Tűzoltóság munkatársai, akik a beszorult utasokat feszítő-vágókkal szabadították ki az összeroncsolódott autóból. Úgy tudjuk, hogy hárman utaztak az autóban, az egyik utas azonnal meghalt. Az autó vezetőjét súlyos életveszélyes, a másik utast, súlyos sérüléssekkel szállították kórházba a mentők. A sofőr a kórházba szállítás után nemsokkal, az életét vesztette, így kettőre emelkedett a halálos áldozatok száma.

Az éjszakai forgalomban a baleset nem okozott fennakadást. A baleset körülményeit a rendőrség műszaki igazságügyi szakértő bevonásával vizsgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában