Helyi közélet

2012.12.29. 18:45

Gáz nem volt, mégis rosszul lettek

Kazincbarcika - Olvasónktól kaptuk a hírt, hogy Kazincbarcikán az egyik társasház lépcsőházában szúrós szagú, ismeretlen eredetű gáz terjeng, és egy kismama is rosszul lett.

Kazincbarcika - Olvasónktól kaptuk a hírt, hogy Kazincbarcikán az egyik társasház lépcsőházában szúrós szagú, ismeretlen eredetű gáz terjeng, és egy kismama is rosszul lett.A kazincbarcikai mentőállomás mentésvezetőjétől megtudtuk, a hír igaz. Délután 3 óra előtt kaptak bejelentést a katasztrófavédőktől. Négy mentővel érkeztek a helyszínre. A lépcsőház lakóit kitelepítették, négy embernél, köztük egy kismamánál enyhe gázmérgezés tüneteit észlelték, ezért őket a megyei kórház toxikológiájára szállították.

Érdeklődtünk a B.-A.-Z. Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság hivatalvezetőjénél, dr. Hudák Andreánál is, aki jelezte: a helyszínre kivonultak a rendőrök és a tűzoltók is. Folyamatosan mérték a levegő gázkoncentrációját, de semmilyen mérgező anyagot nem találtak. Így nem tudják, a négy lakó mitől lett rosszul, és hogy mi volt az a szúrós szag, amit éreztek.

ÉM-HE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában