Helyi közélet

2012.12.10. 08:54

Árokba hajtott egy autó Mályiban, egy ember meghalt

Miskolc, 2012. december 10., hétfő (MTI) - Meghalt annak az autónak a sofőrje, amely vasárnap éjjel árokba hajtott Mályi belterületén. A balesetben az egyik utas a helyszínen elhunyt, egy másik súlyos sérüléseket szenvedett - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn az MTI-vel.

Miskolc, 2012. december 10., hétfő (MTI) - Meghalt annak az autónak a sofőrje, amely vasárnap éjjel árokba hajtott Mályi belterületén. A balesetben az egyik utas a helyszínen elhunyt, egy másik súlyos sérüléseket szenvedett - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn az MTI-vel.Dobi Tamás elmondta: egy személygépkocsi vezetője vasárnap éjfél előtt néhány perccel Miskolcról tartott Mályi felé, amikor a sofőr későn észlelte a település előtti forgalomlassító szigetet, amelyet súroltak a jármű bal oldali kerekei, emiatt az autó kisodródott, a vízelvezető árokba csúszott, majd egy betonfalnak ütközött.

A balesetben egy 17 éves fiatal olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt, a 47 éves sofőrt súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba, az életét azonban már nem sikerült megmenteni. Az autó másik utasa nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett - közölte.

A szóvivő hozzátette: az elsődleges vizsgálatok alapján a sofőr nem a látási- és útviszonyoknak megfelelően választotta meg járműve sebességét és a biztonsági övet sem kötötte be.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság hétfőn hajnalban közölte, hogy elhunyt egy ember a Mályiban történt balesetben.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában