Helyi közélet

2012.12.21. 18:25

Aranyvasárnap is nyitva!

Miskolc - A karácsony előtti utolsó vasárnap és hétfőn délelőtt az üzletek még fogadják a vásárlókat.

Miskolc - A karácsony előtti utolsó vasárnap és hétfőn délelőtt az üzletek még fogadják a vásárlókat.Mivel a világvége elmaradt, az idén is lesz karácsony, így aki a Föld pólusváltásában bízva eddig kivárt az ajándékvásárlással, az is nekivághat az ünnepi készülődésnek. Erre szombaton, aranyvasárnap és még 24-én délelőtt is lesz lehetőség, mert az üzletek nyitva tartanak. A nagyobb bevásárlóközpontok 0-24 órás nyitva tartási idővel várják a költekezőket, de 24-én délután kettőkor itt is lehúzzák a redőnyt. Érdemes felkészülni rá, hogy karácsonykor zárva tartanak, legközelebb 27-én reggel hat órakor nyitják ki az ajtókat a vásárlók előtt.

December 23-án, advent utolsó vasárnapján is szombati menetrend szerint közlekednek az MVK Zrt. járatai, kivéve a 44-es és ingyenes járatokat, melyek vasárnapi menetrend szerint járnak.

December 24-én 16 óráig a villamos és autóbusz járatok szombati nap szerint, ezt követően egyedi menetrend alapján közlekednek, amiről a közlekedési vállalat honlapján találhatunk bővebb információkat. A személyszállító vonatok vasárnaptól december 25-én, keddig ünnepnapi, szerdán vasárnapi menetrend szerint járnak.

ÉM-SZP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában