Helyi közélet

2012.11.09. 10:49

Szerencsés kimenetelő gázmérgezés Miskolcon

Miskolc - Rosszullétről panaszkodott egy négyemeletes Soltész Nagy Kálmán utcai társasház egyik lakásában élő két ember pénteken reggel, tájékoztatta az Észak-Magyarországot Rinyu Zsuzsanna, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője.

Miskolc - Rosszullétről panaszkodott egy négyemeletes Soltész Nagy Kálmán utcai társasház egyik lakásában élő két ember pénteken reggel, tájékoztatta az Észak-Magyarországot Rinyu Zsuzsanna, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője. A helyszínre érkező tűzoltók szerint tüneteiket valószínűsíthetően szénmonoxid-mérgezés okozta. A mentők a sérülteket a helyszínen ellátták, állapotuk kielégítő. Kivonult a katasztrófavédelem mobil laboratóriuma is, hogy a lakásokban megmérje a levegő szénmonoxid-koncentrációt. Az előzetes adatok szerint valószínűleg a gázkészülékből visszaszivárgó égéstermék okozta a lakásban élők tünetit. A szakemberek a társasház valamennyi gázkészülékét átvizsgálják.

ÉM-SZP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában