Helyi közélet

2012.11.29. 18:21

Ladik: ezt a versenyt nem szabad kihagyni!

Miskolc - Kedves 7., 8. osztályos diákok! Itt az utolsó alkalom, hogy jelentkezzetek a Lapot a diákoknak! (Ladik) médiavetélkedőre.

Miskolc - Kedves 7., 8. osztályos diákok! Itt az utolsó alkalom, hogy jelentkezzetek a Lapot a diákoknak! (Ladik) médiavetélkedőre.Egyelőre annyit kell tennetek, hogy alakítsatok ötfős csapatokat, és jelentkezzetek a versenyre ma, vagy legkésőbb a jövő hét elejéig. Érdemes részt venni a versenyben, hiszen játékos formában sokat tanulhattok.

A megyei döntőben értékes ajándékokat nyerhettek, a legjobb csapat pedig az országos döntőben képviselheti iskoláját és a megyét, ahonnan nem csekély pénzjutalmat hozhatnak haza a legügyesebb diákok.

Aki szeret fogalmazni, szeret olvasni és vonzódik az újságíráshoz, a riporterkedéshez, semmiképpen ne hagyja ki a versenyt! Csupa izgalmas és kreatív feladat vár rátok! Jelentkezni vagy az Észak-Magyarországban többször is megjelent jelentkezési lapon lehet, vagy a [email protected] e-mail címen.

Tüntessétek fel a csapat nevét, a csapattagok nevét, az iskola nevét és címét, a felkészítő tanárotok nevét, e-mail címét és telefonszámát. Várjuk a jelentkezéseteket! Ez egy olyan verseny, amit nem szabad kihagyni!

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában