Helyi közélet

2012.11.02. 10:19

Halálos közlekedési baleset Pingyomtetőn

Harsány, Miskolc - Ketten az életüket veszítették és négyen megsérültek egy közlekedési balesetben Miskolcon a Harsányi úton. A családi tragédiában egy testvérpár lelte halálát.

Harsány, Miskolc - Ketten az életüket veszítették és négyen megsérültek egy közlekedési balesetben Miskolcon a Harsányi úton. A családi tragédiában egy testvérpár lelte halálát.Az elsődleges információk alapján a kora délutáni órákban egy személygépkocsi hajtott Harsány felől Miskolcra, amikor az esős, vizes úton egy jobbra ívelésű kanyarban a jármű megcsúszott és kormányozhatatlanná vált, emiatt pedig átsodródott a szemközti sávba. Ekkor összeütközött egy másik autóval. A baleset következtében a megcsúszott autó utasai, két nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen az életüket vesztették. A sofőrt pedig súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.

A másik autóban hárman sérültek meg könnyebben, egy édesanya és két gyermeke.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szakértők bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit.

A rendőrség felhívja a figyelmet, hogy a megszokásból való vezetés a megváltozott időjárási viszonyoknál nem jó megoldás! Esőben, ködben jobban csúsznak a kerekek, megnő a féktávolság és a megcsúszás veszélye fenyeget. A közlekedők fokozott óvatossággal és körültekintéssel vegyenek részt a forgalomban és tartsák szem előtt: Mindenkit haza várnak!

- B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában