Helyi közélet

2012.11.06. 09:42

Elstartol a Borsod Online állatszépségversenye

Miskolc - A Borsod Online-on keressük a megye legszebb állatát. November 30-ig lehet szavazni a kedvencekre.

Miskolc - A Borsod Online-on keressük a megye legszebb állatát. November 30-ig lehet szavazni a kedvencekre.Melyik házikedvenc lesz a megye legszebb állata? Természetesen mindenkinek a sajátja. De akik benevezték kedvenceiket a Borsod Online állatszépségversenyére, azok tudják: a legszebb az az állat lesz, amely a legtöbb szavazatot kapja.

A verseny, illetve a szavazás ma indul. Így arra a kérdésre, hogy ki lesz a legszebb állat legkésőbb december 1-én választ kaphatunk, mivel a szavazás november 30-ig tart.

A versenyzők már a startvonalhoz álltak, a gazdik beküldték képeiket, amely egyben a versenyre való nevezés is volt. Több száz fotó érkezett, ezeket a boon.hu oldalon megnézhetik. És, ha már ott vannak, akkor szavazhatnak is saját kedvencükre, vagy éppen arra a házi kedvencre, amely a legjobban tetszik önöknek.

A Borsod Online korábban is rendezett állatszépségversenyt, nagy sikerrel. Akkor azonban kategóriák voltak: kutyák, cicák, kisállatok, legkülönlegesebb házi kedvencek.

Most ez másképp lesz, egy kategória van, azon belül a macskák, kutyák, és a különleges házi kedvencek egyaránt megtalálhatóak, és együtt indulnak a serlegért.

Egy gépről csak egyszer lehet szavazni. A verseny állásáról folyamatosan tájékoztatjuk olvasóinkat és a Borsod Online-on figyelemmel is követhetik. És persze a legszebb, legtöbb szavazatot kapó kedvencet és gazdiját be is mutatjuk lapunkban.

ÉM-NSZR



Nézze meg a képeket és szavazzon, hogy Ön szerint melyik a legszebb háziállat. Vajon ki fogja elnyerni a megyei címet?


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában