Helyi közélet

2012.11.12. 14:14

Elektronikus napló Patakon

Sárospatak - Novembertől elektronikus naplóban követhetik a diákok és szüleik a tanulók előmenetelét a sárospataki Árpád Vezér Gimnázium és Kollégiumban (ÁVG).

Sárospatak - Novembertől elektronikus naplóban követhetik a diákok és szüleik a tanulók előmenetelét a sárospataki Árpád Vezér Gimnázium és Kollégiumban (ÁVG).Tóth Tamás, a gimnázium igazgatója portálunknak elmondta, a megyében ez egyáltalán nem egyedülálló kezdeményezés, hiszen többek között a Sárospataki Református Kollégium, Gimnáziumában vagy a miskolci Földes Ferenc Gimnáziumban is működik hasonló rendszer. Az ÁVG-ben azért vártak eddig a bevezetésével, mert nem találták meg az ideális verziót. Tóth Tamás elmondta, egy olyan terméket akartak megvásárolni, amely a vásárló elképzeléseihez igazodik. A szülők a napokban kapták kézhez a belépéshez szükséges kódot, így mostantól már naprakészen követhetők a diákok érdemjegyei, hiányzásai. A tanárok és a szülők kölcsönösen üzenhetnek egymásnak. Az első visszajelzések szerint a szülők meg vannak elégedve az újítással.

ÉM-BG

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában