Helyi közélet

2012.11.23. 18:40

Éjszakai vágányzár november 24-én, hajnaltól

Miskolc - 2012. november 24-től várhatóan november 30-ig közmű munkálatok miatt ismét éjszakai vágányzár lesz a villamospálya teljes szakaszán, ezért éjszakánként 0:30 és 4:00 között a Tiszai pályaudvar és Felső-Majláth között villamospótló autóbuszok közlekednek.

Miskolc - 2012. november 24-től várhatóan november 30-ig közmű munkálatok miatt ismét éjszakai vágányzár lesz a villamospálya teljes szakaszán, ezért éjszakánként 0:30 és 4:00 között a Tiszai pályaudvar és Felső-Majláth között villamospótló autóbuszok közlekednek.A vágányzár alatt éjszakánként a Tiszai pályaudvarról az utolsó 1-es villamos járat 00:05-kor, az első villamos pedig 4:05-kor indul.

Az éjszakai villamospótló járatok a meghirdetett villamos menetrend szerint közlekednek és a villamospótló megállókban állnak meg. A járatok a belvárosban a Széchenyi utcán közlekednek. Felső-Majláthon, a végállomáson a villamosok felszállóhelyén lehet le-, és felszállni a villamospótló autóbuszokra.

- Miskolc Városi Közlekedési Zrt. -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában