Helyi közélet

2012.10.18. 18:15

Ünnepi parkolás rend Miskolcon

Miskolc - Az ünnepi parkolási rend a következő „hosszú hétvégéken” az alábbiak szerint alakul Miskolcon.

Miskolc - Az ünnepi parkolási rend a következő „hosszú hétvégéken” az alábbiak szerint alakul Miskolcon.Október 20-tól, szombat 13 órától a parkolás díjtalan minden zónában, egészen október 24-ig, szerda reggel 8 óráig. Tehát a díjfizetős parkolás kezdete minden zónában október 24-e, szerda 8 óra. Fontos, hogy október 27-én, szombaton a parkolási rend munkanap szerinti, ugyanis október 27-e hétfői munkarend szerinti nap.

Október 31-én, szerda 18 órától november 5-ig, hétfő 8 óráig a parkolás szintén díjtalan minden zónában. A parkolás díjfizetési kötelezettségének kezdete november 5-e, hétfő 8 óra. November 10-én, szombaton a parkolási rend munkanap szerinti, november 10-e pénteki munkarend szerinti nap.

Ezen parkolási rend csak a RégióPark Miskolc Kft. üzemeltetésében működő felszíni parkolókra érvényes.

Az önkormányzati temetők ezen a hétvégén – október 20., 21. – 8-17 óra között, október 30., október 31. és november 1. napokon reggel 8 órától este 9 óráig tartanak nyitva.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában