Helyi közélet

2012.10.10. 12:57

Rendőrségi hírek a Szerencsi Rendőrkapitányságról

Szerencs - Egy tiszalúci lakos családi háza körbekerített udvarán tetten ért egy helyi férfit, amint a nyitott mellékhelyiségből egy tyúkot eltulajdonított.

Szerencs - Egy tiszalúci lakos családi háza körbekerített udvarán tetten ért egy helyi férfit, amint a nyitott mellékhelyiségből egy tyúkot eltulajdonított.Az elkövető a kerítésen átugorva a helyszínről elszaladt. A rendőrök a pontos személyleírás és megfelelő személyismeretüknek köszönhetően az elkövetőt elfogták. Vele szemben lopás miatt indított eljárást a Szerencsi Rendőrkapitányság.

A Tállyai Rendőrörs járőrei elfogtak és előállítottak két monoki férfit, akik a település közterületén kihelyezett betonlapokból többet eltulajdonítottak. Az elkövetőket a Szerencsi Rendőrkapitányság lopás miatt szabálysértési őrizetbe vette. Cselekményükért a Szerencsi Városi Bíróság gyorsított eljárásban pénzbírságot szabott ki.

A Tállyai Rendőrőrs indított eljárást ismeretlen tettes ellen, mert Rátka külterületén egy mezőgazdasági területről eltulajdonítottak egy kék színű Simson típusú segédmotor-kerékpárt.

- B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában