Helyi közélet

2012.10.21. 13:18

Miskolci pár a Fátylat rá! vasárnapi adásában

Miskolc - A miskolci pár kapcsolata munkahelyi szerelemként indult három évvel ezelőtt. Gábor már akkor tudta, hogy Kriszta lesz gyermeke anyja.

Miskolc - A miskolci pár kapcsolata munkahelyi szerelemként indult három évvel ezelőtt. Gábor már akkor tudta, hogy Kriszta lesz gyermeke anyja. Így is lett, azóta kisfiuk született. Kriszta főállású anya, hobbija pedig a tánc. Gábor 13 éves kora óta színpadi játékkal és drámapedagógiával foglalkozik. Számukra az esküvő egy nagy buli, ereszd el a hajam. Itt nem kell törődni tradíciókkal, családi hagyományokkal, hanem egyszerűen csak szórakozni, bulizni kell. Arra számítanak, hogy a Halott menyasszony stílusában elképzelt esküvőjükkel kiborítják a násznépet.

Kriszta és Gábor egy budapesti, hagyományos esküvőre vágyó párral száll harcba és küzd meg azért, hogy eldőljön, melyikük tervei, elképzelései szerint valósuljon meg a közös esküvő. Vasárnap 18.55-kor a VIASAT3-on kiderül, ki nyeri a huzavonát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában