Helyi közélet

2012.10.02. 14:09

Kiesett a beteg a kórház ablakán Edelényben

Edelény - A rendőrség gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés miatt, szakértők bevonásával ismeretlen tettes ellen folytat eljárást, mert kiesett egy idős asszony az edelényi Koch Róbert Kórház és Rendelőintézet ablakán, és töréses sérüléseket szenvedett, tájékoztatta portálunkat Dobi Tamás, a megyei rendőr-főkapitányság kommunikációs irodájának munkatársa.

Edelény - A rendőrség gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés miatt, szakértők bevonásával ismeretlen tettes ellen folytat eljárást, mert kiesett egy idős asszony az edelényi Koch Róbert Kórház és Rendelőintézet ablakán, és töréses sérüléseket szenvedett, tájékoztatta portálunkat Dobi Tamás, a megyei rendőr-főkapitányság kommunikációs irodájának munkatársa.Az eset még május másodikán este történt, ezért a mögött, hogy most kapta fel a sajtó, dr. Daher Pierre kórházigazgató, fideszes országgyűlési képviselő politikai okokat sejt. Mint elmondta: a zavart állapotú asszony nyugtatókat kapott, ennek ellenére kilépett az első emeleti ablakból, és bokáját törte. A kórházigazgató szerint nem történt mulasztás, mert nem lehet minden beteg mellé nővért állítani.

ÉM-SZP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában