Helyi közélet

2012.10.13. 23:43

"Képzeld el, milyen a békés világ"

Miskolc - Ez a címe és témája a Nemzetközi Lions Szövetség idén 25. alkalommal kiírt rajzpályázatának.

Miskolc - Ez a címe és témája a Nemzetközi Lions Szövetség idén 25. alkalommal kiírt rajzpályázatának.A Lady Lions Club Miskolc és az Első Miskolci Lions Klub most a miskolci és a környéken élő gyermekek számára is lehetővé teszi, hogy egy nemzetközi béke poszter pályázaton megmutathassák tehetségüket. A pályázat célja, hogy bátorítsa világszerte a gyerekeket a békéről alkotott gondolataik képi megfogalmazására. A miskolci fordulóban 3 pályamű kerül díjazásra, és ezzel együtt bekerül az országos fordulóba. Az ország legjobbnak ítélt pályaműve jut tovább a nemzetközi megmérettetésre, öt kontinens közel száz országa pályaművei közé.

11-13 éves gyermekek pályamunkáit várjuk 2012. október 24-ig. A forduló eredményhirdetése november 6-án 16 órakor lesz a Művészetek Háza kávézójában. A beérkezett pályaművek - a zsűri válogatása alapján- kiállításon tekinthetők meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában