Helyi közélet

2012.10.29. 17:22

Jakab Péter: a Jobbiktól várja a rendteremtést a Fidesz

Miskolc - Jakab Péter, a Jobbik önkormányzati képviselője hétfői sajtótájékoztatóján elmondta: a városi közgyűlés legutóbbi ülésén kérdőre vonta a fideszes városvezetést, amiért az közpénzen szállíttatott el több mint 6000 tonna illegálisan elhelyezett hulladékot Miskolcról.

Miskolc - Jakab Péter, a Jobbik önkormányzati képviselője hétfői sajtótájékoztatóján elmondta: a városi közgyűlés legutóbbi ülésén kérdőre vonta a fideszes városvezetést, amiért az közpénzen szállíttatott el több mint 6000 tonna illegálisan elhelyezett hulladékot Miskolcról.„Arra kívántam felhívni a városvezetés figyelmét, hogy a hatóságok tehetetlenek és ennek levét évről évre azok az adófizetők isszák meg, akiknek a pénzéből az önkormányzat évente akár többször is elszállítja a renitensek által felhalmozott hulladékot” - mondta Jakab Péter, aki az önkormányzat hatékonyabb hatósági fellépését sürgette Miskolc érintett városrészein.

Kriza Ákos polgármester azonban a hatóság jelenlévő képviselői helyett Jakab Pétert szólította fel a jogsértők kilétének felderítésére. A radikális politikus szerint Miskolc polgármestere ezzel beismerte, hogy a Fidesz képtelen érvényt szerezni a jogszabályoknak, s a rendteremtést szívesen átadná a Jobbiknak.

„Bár a bűnözők felderítése nem egy képviselő feladata, mégis megígérem, eleget teszünk Kriza úr kérésének, véghezvisszük azt, ami a Fidesz vezette hatóságoknak nem megy” - tette hozzá Jakab Péter.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában