Helyi közélet

2012.10.01. 12:28

A megye legjobb iskolája - Az Avastetői és az Árpád Vezér az élen

Miskolc - Általános iskolások! Szavazzatok ti is a megye legjobb iskolájára!

Miskolc - Általános iskolások! Szavazzatok ti is a megye legjobb iskolájára!Egy hete keressük a megye legjobb iskoláját, és nem reménytelenül, hiszen eddig több mint 15 ezer szavazat érkezett a megye általános és középiskoláira. A középiskolák állnak jobban, ezekre az intézményekre több mint 9 ezren kattintottak. Biztatjuk az általános iskolák diákjait és szülői közösségeit is, hogy keressék fel bátran internetes honlapunkat, a www.boon.hu-t és szavazzanak saját vagy gyermekük iskolájára, hiszen ezzel győzelemre segítheti az illető intézményt.

Az általános iskolák között az Avastetői Általános Iskola áll az élen 518 szavazattal. Tótné Csorba Mária igazgatótól megtudtuk, a lapunk által indított játékot a gyerekek vették észre, hiszen olvassák a BOON-t, de az iskolának jár az Észak is, amit a diákok szívesen böngésznek.

– Tulajdonképpen a gyerekek kérdezték tőlünk, hogy tudunk-e a játékról – mesélte az igazgató. – Mi pedig, hogy megtudtuk, igyekeztünk segítséget nyújtani a jó eredményhez. Az iskolagyűlésen megemlítettük, hogy aki csak tud, szavazzon, de bemondtuk az iskolarádióba is. Az a tapasztalatom, hogy a gyerekek nagyon fontosnak tartják a játékot, mert szeretnék, ha az Avastetői Iskola sikereiről lenne híres. De a gyerekek azt is tudják, hogy az Avason élő diákoknak mindig többet kell tenniük más iskolák diákjainál az elismerésért.

Mindenki szavazzon!

Az iskola egyik lelkes diákja, Erőss Klarissza is azt hangsúlyozta, nagyon fontos a tanulók számára az intézmény jó hírneve. A nyolcadikosokat ez különösen érdekli, hiszen szeretnének a megye legjobb általános iskolájából a középiskolába érkezni. Épp ezért egymást biztatják, hogy szavazzanak, Facebook-on és e-mailen írtak a volt diákoknak, hogy ők is voksoljanak az iskolára. De az osztályfőnökök és a tanárok is erre buzdítanak mindenkit. Segíti a munkát az is, hogy a szavazás felkerült az iskola honlapjára, azt pedig gyakran olvassák a szülők és a tanulók.

Diákok, szülők figyelem! A „Keressük a megye legjobb iskoláját” játékunkba még bárki bekapcsolódhat, hiszen szavazni egészen október 24-éig lehet. 

ÉM-HE


Itt lehet szavazni az iskolákra! 

Szavazás - Melyik megyei általános iskolát tartja a legjobbnak?


Miskolc - Éleződik a harc a megye legjobb iskolájáért folytatott küzdelemben. Lapunk és internetes portálunk közös játékát a hét elején indítottuk, és már több mint 10 ezren szavaztak kedvenc iskolájukra.

Miskolc - Még messze van új játékunk vége, máris több mint 8 ezren keresték fel internetes portálunkat, a Borsod Online-t, hogy szavazzanak a megye legjobb iskolájára. Az első helyeken némi átrendeződés tapasztalható kedd óta. 

Miskolc – Hétfőn indítottuk a „Keressük a megye legjobb iskoláját” játékunkat, máris több ezren adták le szavazatukat kedvenc általános, valamint középiskolájukra.

Miskolc – Melyik a megye legjobb iskolája? Amelyikre a legtöbben szavaznak!

Miskolc – A “melyik a megye legjobb iskolája” projektünk minden portálunk főoldalán elérhető hétfőn délutántól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában