Helyi közélet

2012.10.02. 16:09

A Bormúzeumban szállás is lenne

Miskolc - Az építési szabályzat módosítását fogadták el a képviselők a szeptemberi ülésen. Ez érinti a Történelmi Avason a Bormúzeumot és egy Tallér utcai ingatlant.

Miskolc - Az építési szabályzat módosítását fogadták el a képviselők a szeptemberi ülésen. Ez érinti a Történelmi Avason a Bormúzeumot és egy Tallér utcai ingatlant.A városháza közleménye szerint a tervek október 25-ig megtekinthetők a hivatal Városfejlesztési és Rendezési Osztályán. A véleményeket az alábbi címre kérik: Miskolc M.J. Város Polgármesteri Hivatala, Rostás László, Főépítész, főosztályvezető, 3525 Miskolc, Városház tér 8.”

A közgyűlési előterjesztés szerint a Bormúzeummal kapcsolatos építési szabályzat módosítást a következők indokolják: a tulajdonos szálláshellyel szeretné kiegészíteni tevékenységét. Ehhez azonban az eddigi Különleges pincés zóna és Közpark zóna alá eső területet Településközponti vegyes zónára kellett átminősíteni.

ÉM-NSZR

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában