Helyi közélet

2012.10.16. 22:23

A 2012. október 11-i avasi ellenőrzés eredménye

Miskolc - A Közterület-felügyeleti és Rendészeti Osztály, az Egészségügyi és Szociális Osztály, a Gyámügyi Osztály, a Hatósági és Ügyfélszolgálati Osztály, az ÉMÁSZ, a Rendőrség és Polgárőrség munkatársai közreműködésével részletes és átfogó ellenőrzést hajtottak végre 2012. október 11-én a Szilvás u. 2. szám, Szilvás u. 19. szám, Áfonyás u. 5. és 6. szám és a Szentgyörgy u. 13. szám alatti épületekben.

Miskolc - A Közterület-felügyeleti és Rendészeti Osztály, az Egészségügyi és Szociális Osztály, a Gyámügyi Osztály, a Hatósági és Ügyfélszolgálati Osztály, az ÉMÁSZ, a Rendőrség és Polgárőrség munkatársai közreműködésével részletes és átfogó ellenőrzést hajtottak végre 2012. október 11-én a Szilvás u. 2. szám, Szilvás u. 19. szám, Áfonyás u. 5. és 6. szám és a Szentgyörgy u. 13. szám alatti épületekben.Az akció keretében a közterület-felügyelet kiemelten a lakcímbejelentési kötelezettséget, a közösségi együttélés szabályainak betartását, a lakóépületek házirendjét, a közegészségügyi állapotokat ellenőrizte. A társszervek és társhatóságok közterület-felügyelői támogatással több esetben saját hatáskörben intézkedtek.

A közterület-felügyelet munkatársai a lakókörnyezetben összesen 65 lakást és 60 személyt vontak ellenőrzés alá, 13 lakás ellenőrzésekor nem voltak otthon a tulajdonosok, illetve 10 lakás le van zárva.

  • Lakcím-bejelentési kötelezettség elmulasztása miatt jelzés: 2
  • Lakcím-bejelentési kötelezettségre való figyelmeztetés: 1
  • Lakcím-bejelentési kötelezettségnek eleget tett személyek száma: 57
  • - Dobos Tímea szóvivő M.M.J.V. Polgármesteri Hivatal -

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában