Helyi közélet

2012.09.26. 10:31

Választás lesz Pácinban

Pácin - Barati Attila, Pácin polgármestere a közelmúltban elhunyt, ezért a bodrogközi településen hamarosan választást tartanak a megüresedett polgármesteri posztra.

Pácin - Barati Attila, Pácin polgármestere a közelmúltban elhunyt, ezért a bodrogközi településen hamarosan választást tartanak a megüresedett polgármesteri posztra.A Pácini Polgármesteri Hivatalban megtudtuk, a napokban ülést tartott a helyi választási bizottság, amelyen úgy határoztak, a polgármester-választást 2012. november 25-én, vasárnap tartják meg.

Ezen a napon reggel hat és este hét óra között várják majd a pácini szavazókat, hogy eldöntsék, ki legyen a település új polgármestere.

Információink szerint október 8-11. között fogják majd a választóknak kiküldeni az értesítést a névjegyzékbe történt felvételről. Ez valamivel több mint 1100 pácini lakost érint majd. A jelöltállítás időszaka október 16-án 16 órakor jár le, addig lehet gyűjteni az ajánlószelvényeket.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában