Helyi közélet

2012.09.14. 19:05

Rásegítő járatokat közlekedtet az MVK szeptember 15-én a Fazola-kohóhoz

Miskolc - Az Őskohónál megrendezésre kerülő Fazola Napokra kilátogatók utazásának biztosítása érdekében, az MVK Zrt. szeptember 15-én, a menetrendben meghirdetett járatokon túl, az utazási igényekhez igazítva rásegítő járatokat közlekedtet Felső-Majláth végállomásról 9 és 10 óra között.

Miskolc - Az Őskohónál megrendezésre kerülő Fazola Napokra kilátogatók utazásának biztosítása érdekében, az MVK Zrt. szeptember 15-én, a menetrendben meghirdetett járatokon túl, az utazási igényekhez igazítva rásegítő járatokat közlekedtet Felső-Majláth végállomásról 9 és 10 óra között.A járatok Újmassa-Őskohó megállóhelyig közlekednek és a 15-ös autóbusz megállóhelyein állnak meg. A járatok érvényes menetjeggyel, vagy bérlettel vehetők igénybe.

- Miskolc Városi Közlekedési Zrt. -


Miskolc - Idén hatodik alkalommal kerül megrendezésre Miskolc belvárosában és az újmassai Fazola-kohó térségében a Fazola Napok néven elhíresült, de immár Fazola Fesztivál névre hallgató rendezvény.

Borsod-Abaúj-Zemplén - Nézze meg, milyen programok várják Önt Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, és válogasson közülük kedvére! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában